ХАЛАТИ.бг | Халати Инфо - Халати

Халати инфо

 • Как да изберем халат за подарък

  Предстоят празници и вие нямате представа какво да купите за всички ваши близки и познати? Как да откриете подарък, който е едновременно полезен, сравнително евтин и ще бъде оценен от получателите? Халатите за баня и за вкъщи са чудесен вариант. Те ще вършат работа на всеки през зимата, когато е студено.

  Прочети още »
 • Различни стилове халати за момичета

  Когато става въпрос за халати за момичета и млади жени, стилът определено засяга както формата, така и функцията. Основното нещо, което трябва да имате предвид при сравняването на различните стилове на момичешки халати са видовете яки, които са разпространени на пазара, дължините на халатите и различните тъкани, които са използвани за направата им.

  Прочети още »
 • За халатите

  Дрехата, която всеки човек има в гардероба си и към която посяга почти всеки ден, е халатът.

  Най-популярните халати са тези, които използваме след баня, когато тялото ни е мокро. Съвсем естествено е тези халати да са направени от абсорбиращи материи, които попиват бързо и осигуряват нежен допир. Фаворитът в това отношение са памукът и естествените влакна. Но самият факт, че халатът е направен от памук не е достатъчна гаранция за качеството и дългия му живот.

  Прочети още »
 • Интересни факти от историята на спалното бельо и халатите

  Кога се е появила необходимостта от спално бельо, халати и текстилни изделия изобщо? Можем ли лесно да си отговорим на този въпрос? В тази статия ще ви разкрием изключително много интересни факти.

  Според археолози и антрополози, най-ранното облекло се е състояло от кожа, листа или трева, които са били нагънати, увити или вързани около тялото.

  Прочети още »