Доставка и плащане - Халати

Доставка и плащане

 

Начин на доставка и плащане

Поръчките се обработват и изпращат с куриерска фирма (Спиди и Еконт) до два работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща.

Времето за доставка до адрес е между 2 и 3 работни дни, според избрания от вас начин и място на доставка. Работното време на куриерските фирми е от 9 до 18 ч., като часът за доставка зависи изцяло от техния график. Ако желаете фиксиран час за доставка, трябва да заплатите допълнително 3 лв. към цената за доставка. Фиксираният час може да бъде между 10.30 ч. и 17.30 ч. и се изпълнява само в селища, в които има офис на Еконт или Спиди.

Ако изберете доставка до офис на куриер, молим отбележете конкретния офис, от който желаете да вземете поръчката си. Офисите на Еконт можете да видите тук: http://www.econt.com/offices/, а офисите на Спиди - тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices-automats

При изпълнение на поръчки за страната ние не се свързваме с вас по телефона, ако всичко с поръчката е наред, а само ако има нужда от някакво допълнително уточнение. Когато изпратим поръчката ви, ще получите от нас е-мейл, в който ви информираме кога и как е изпратена и кога ще пристигне при вас.

Плащането се прави на куриера, независимо от начина на доставка.

 

Срок и цена за доставка

Начин на доставка Срок за доставка Цена за доставка Цена за доставка на
поръчки над 150 лв.
До офис на Спиди 2 работни дни 5 лв. 0 лв.
До офис на Еконт 2 работни дни 8 лв. 0 лв.
До адрес 2 работни дни 9 лв. 0 лв.

Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта от производителя. В този случай администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.

 

Отказ от поръчани продукти

Имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 дни от получаването им и да ги върнете, ако не са нарушени целостта на опаковката и търговският им вид и не е застрашена тяхната изправност.

Върнатият продукт трябва да изпратите до КОЛОРИТЕ ЕООД по един от следните начини:

- до поискване в офис на Еконт, София Младост 1,
- до автомат на Спиди, София
Младост 1, магазин "Фантастико".

След като върнете продукта, ние ще прегледаме дали са изпълнени всички условия за връщане (не е нарушен външният вид на продукта и на опаковката и са налични всички съпровождащи документи). По избран от вас начин (банков превод или пощенски запис) ще възстановим заплатената от вас сума в рамките на три работни дни.

От тук можете да свалите документ за отказ от договор за покупка от разстояние.